Vl. Mario Lacković

Radno vrijeme

Pon - Pet 9.00 - 18.00

Osim industrijske namjene, industrijski podovi često se ugrađuju i kao dekorativni podovi i u estetski najzahtjevnim građevinama. Dekorativni podovi su epoksidni ili poliuretanski podovi i premazi dostupni u svim tonovima boje (po RAL-u) , čime uz izuzetna fizikalna i kemijska svojstva, osiguravaju lijep i dekorativan izgled površine.

Dobra su toplinska izolacija stambenih i industrijskih podova. Monolitnost izvedene površine osigurava lagano i jednostavno čišćenje i održavanje. Onemogućava zavlačenje insekata i nečistoće, ne razvijaju se bakterije niti gljivice, što je posebno značajno za primjenu u zdravstvu, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji te u ugostiteljstvu.

Osobine takvih podova su prirodan i dekorativan, dugotrajan i lako se održava, otporan na djelovanje ulja, benzina i kemikalija, otporan i protuklizan, antistatičan, nezapaljiv, podoban za podno grijanje, mogućnost postavljanja na najrazličitije podloge te upotrebljiv već 24 sata po postavljanju. Ovaki podovi su podobni za sve vrste prostorija (izložbene prostorije, poslovne lokale itd.).

Posipanjem tzv. "čipsa" u različitim bojama mogu se izraditi svi mogući uzorci. ukoliko želite izraziti svoju osobnost možete se koristiti i drugim materijalima poput oblutaka kamenja ili školjaka, voćem i sl. te možete postići nevjerojatne kreativne oblike i efekte (efekt hodanja po vodi i kamenju dobiven prozirnom epoksi smolom, i raznim kamenčićima ispod). Dekorativne podove moguće je postaviti na cementne glazure, PVC podove, kamene i drvene podove. Ne zagađuju okoliš i nisu štetni za ljude.